0682171895
Schuttingbouwer van Schijndel en zonen - Schutting laten plaatsen?

Wat vertellen onze klanten?

google

Vandaag mijn schutting laten repareren ivm aanrijding auto. Dit bedrijf nam tenminste de moeite om te komen kijken. Ze hebben het snel en op vakkundige wijze gerepareerd. Super bedrijf en prettig in de omgang. Dankjewel Driek en Pedro , ben er heel blij mee!

Andrea Leijten augustus 25, 2023
google

Wegens de storm is mn schutting kapot gegaan maar gelukkig heeft van Schijndel en z'n dit netjes opgelost door het plaatsen van eem mooie nieuwe schutting, aanrader!

Alain Noorland juli 24, 2023
google

Hartstikke vriendelijk! Werken heel netjes

DannyKuhh14 juli 11, 2023
google

Vandaag schutting laten plaatsen door dit bedrijf. Echt top. Keurig op tijd en waar een ander bedrijf ons liet zitten en zeiden dit gaat nooit lukken…. Wisten deze mannen het wel te fixen. Heel netjes gezet, fijne communicatie, zeer klantvriendelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen dit bedrijf asn zou raden. Heel blij mee. Super bedankt

Danny Van lent juni 29, 2023
google

Super fijne mensen professionals en bedankt voor het mee denken met oplossingen van de buren

Bart Van Bommel juni 20, 2022
google
google

Na een fijne communicatie akkoord gegaan met de offerte en direct een datum ingepland waarop de schutting gezet zou worden. Het bedrijf kon al snel de schutting komen plaatsen. Op de afgesproken dag en tijdstip waren de aanwezig en hebben zoals afgesproken de schutting geplaatst. Heel tevreden met de schutting en het bedrijf. Zeker een aanrader!

rokon Rokon mei 8, 2022
google
Hans Wollaert april 13, 2022
google

Schermen voor schutting op maat laten maken en plaatsen. Prachtig snel vakwerk geleverd voor zeer acceptabele prijs en komen afspraken na. Zeer tevreden, beter kan niet. Een aanrader!

google
Hans Doreleijers december 2, 2021
google

Na wat aanloopproblemen en veel regen werd op 4 augustus 2021 mijn nieuwe schutting geplaatst. De zonen waren wat later, maar het resultaat overtreft mijn verwachtingen! Mooie schutting, precies zo geplaatst als ik in gedachten had, prijstechnisch zeer schappelijk en uiteraard ben ik dan ook zeer tevreden. Bedankt, heren, ben er erg blij mee.

Pierre Tax augustus 10, 2021
google

Harwerkende kerels die resultaat leveren !!

MDL0492 juli 17, 2021
0 +
Jaar ervaring
749 +
Tevreden klanten
0
Jaar garantie